Onze turnkring


Onze turnkring werd in 1956 opgericht, we bestaan dus al meer dan 65 jaar.


Je kan bij ons terecht om op een leuke en recreatieve manier aan gymnastiek te doen. We bieden wekelijkse lessen aan voor kleuters, kinderen, jongeren en volwassenen. We starten dit seizoen ook met een aangepast aanbod voor kinderen met een beperking, nl. een afdeling G-Gym.


Iedereen is welkom in onze basisgroepen, er is geen instapniveau vereist. De Recrea-wedstrijdgroepen zijn enkel mogelijk na selectie, met uitzondering van gymtopia+.


Het seizoen start op 1 september, al kan je op elk moment instappen. Je hebt ook altijd recht op twee gratis proeflessen.

Onze turnkring is een vzw (vereniging zonder winstoogmerk) en heeft daarmee rechtspersoonlijkheid. Onze volledige naam is sinds 2006 ‘Turnkring Vrank en Vrij Hoevenen vzw’.


Wij zijn als sportvereniging erkend door de gemeente Stabroek en zitten als actief lid in de Stabroekse sportraad.

Onze sportieve werking


De indeling in groepen is gebaseerd op het gymfed- sportmodel. Het Gymfed-sportmodel is gebouwd op zeven verschillende levensfasen en formuleert kenmerken van de sporter en aandachtspunten om de sporter een unieke, kwalitatieve en persoonlijke sportervaring te kunnen bieden. In het Gymfed-sportmodel staat de sporter centraal, net zoals zijn fysiek en mentaal welzijn tijdens het sporten.


Meer info over ons aanbod kan u hier vinden.